• Prețul excelent
  • Nuevo
Sosirea Sirena Înot Aripioare Coada dintr-O Bucata Flipper Aripioare de Înot de Înot de Formare Aripioare pentru Copii Adulți 422 (Culoare : Verde, Dimensiune : Unul Mărime)

Sosirea Sirena Înot Aripioare Coada dintr-O Bucata Flipper Aripioare de Înot de Înot de Formare Aripioare pentru Copii Adulți

 
RON 89.02

Suma
En la tienda.

【flexibil】Scurt aripioare pentru înot în piscină, flexibil și mediu rezistent, pentru a optimiza performanța de înotător în timpul antrenamentului. 【design】piciorul Plin de fin realizate din cauciuc moale, cu un design ergonomic, care se infasoara in jurul piciorului și deține fin echilibru, evitând orice disconfort sau pierderea de tracțiune. 【Potrivit pentru】Ideal atât pentru înot în piscină și pentru înot în mare, în timp ce snorkelling. 【PERFECT ÎNOT PARTENER】 se folosește unic deget de la picior deschis și flacără rece în formă de plasă glezna design, aceasta va ajuta pentru a reduce rezistența și vă veți simți mult mai confortabil si respirabil.Acesta poate fi folosit cu pantofi de apă și apă șosete. 【SERVICE post-VÂNZARE】atâta timp Cât vă sunt clienții noștri,din ziua în care ați cumpărat snorkel aripioare.Noi va oferi 24 de ore de serviciu neîntrerupt.Am sincerelly cred că ne va aduce clienții cei mai mulțumiți experiență de cumpărare.Dimensiune : Unul Mărime | Culoare : Verde.


Despre produs

Standard :
Produs:
100% De Brand Nou
Culoare:
Roz, negru, verde
Dimensiune:
Unul mărime
Material:
gel de Siliciu
Aplicabile faptei de:
Înot
Pachetul include:
1*1 pereche de Inotatoare
Precauție:
în Funcție de monitor, de culoare pot apărea erori. Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă inainte de a cumpara. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom răspunde în termen de 24 de ore.

Propozițiile similare