• Prețul excelent
  • Nuevo
Agățat Organizator de Bijuterii,Dublu Partea de Stocare Organizator cu 22 Buzunare cu Fermoar ,20 Cârlig Bucle pentru organizarea Bijuterii (negru)

Agățat Organizator de Bijuterii,Dublu Partea de Stocare Organizator cu 22 Buzunare cu Fermoar ,20 Cârlig Bucle pentru organizarea

 
RON 29.98

Suma
En la tienda.

Durabil Oxford pânză. ✩✩✩ PVC Transparent geam : 22 buzunare cu fermoar vizualiza cu ușurință și de a proteja produsele,Oxford pânză suportabil și arătos (Cuier Inclusa). ✩✩✩ Înaltă calitate, fermoare : rula peste fiecare rând de buzunare, ține de bijuterii sigure și fără praf.Fermoar menține netedă și durabil. ✩✩✩ Multiple de utilizare agățat organizator de bijuterii : ferestre din PVC poate rezista coliere,cercei,lacuri de unghii, machiaje, meșteșuguri, cabluri, carduri. ✩✩✩ Dimensiune : 16.9" W X 33" H, o piesă trebuie să-au, care poate atârna în dulap pol, usa sau perete [vă Rugăm să Permiteți-0.3-1 inch eroare din cauza măsurătoare manuală]. ✩✩✩ 20 de Cârlig și Bucle pot fi spânzurat brățări și colier,nu va incurca.Puteți închide organizator de bijuterii în dulap, baie, usa, perete, dulap etc. Culoare : negru.


Despre produs

Propozițiile similare