• Prețul excelent
  • Nuevo
Acasa Scaun de Birou Mijlocul din Spate Plasă de Birou Scaun fara brate Calculator Scaun Ergonomic de Rulare Scaun Rotativ Suport pentru Spate Reglabil Scaun Modern, cu Suport Lombar (Albastru)

Acasa Scaun de Birou Mijlocul din Spate Plasă de Birou Scaun fara brate Calculator Scaun Ergonomic de Rulare Scaun Rotativ

 
RON 124.34

Suma
En la tienda.

????【DESIGN ERGONOMIC】 - perna de scaun de birou,accord cu corpul uman proiectare, lasă-ți corpul și plasă de scaun se potrivesc perfect, costum utilizarea perioadă lungă de timp, și-a construit în suport lombar si suport spate,cu scaun reglabil pe înălțime!. ????【ASAMBLARE UȘOARĂ 】- scaunul Nostru vine cu tot hardware-ul și instrumentele necesare.Cu pas-cu-pas instrucțiuni, va fi înființat și gata să joc, să ia de pe birou în aproximativ 15-20 de minute!. ????【RESPIRABIL LOC】 - căptușit plasă scaunul este suficient de gros și rezistent.A făcut din calitate premium, de înaltă densitate, grosime burete și o plasă respirabil îmbrăca, prevenirea căldura corpului și păstrarea solduri si picioare reci și sudoare-gratuit. ????【NETEDĂ și DURABIL ROTILE 】- PU role asigura o mare mobilitate, potrivit pentru podele dure, covor și mai mult, în timp ce a fi tăcut în timpul rotesc și se deplasează fără frecare cu suprafața podelei. ????【REGLABIL SCAUN】- scaune de birou oferă versatilitate pentru o optimizat.Culoare : Albastru.


Despre produs

Propozițiile similare