• Prețul excelent
  • Nuevo
Weibo 2B Creioane Grafit, Gras, Gros, Puternic, Triunghiulare Prindere Creioane cu Radiera, Ascutitoare, Potrivit pentru Școală, Copii, Artă, Desen, Elaborarea, Conturarea si Umbrire (Pachet de 12)

Weibo 2B Creioane Grafit, Gras, Gros, Puternic, Triunghiulare Prindere Creioane cu Radiera, Ascutitoare, Potrivit pentru Școală,

 
RON 13.98

Suma
En la tienda.

✓Calitate material : aceste erasable weibo creioanele sunt realizate din lemn de calitate si temperatura de culoare de acoperire, non-decolorare culori, ele pot rămâne luminos, chiar și după o perioadă lungă de timp; radiera nu are latex, ajutându-vă să eliminați greșit scris. ✓Comfotable Prindere : Triunghiular din lemn carcasa îmbină design ergonomic, pentru copii mici mâinile în minte, care permite incepatori scriitor o prindere fermă de a ține confortabil și practică de a scrie, scribble sau contur pentru ore.Aceste creioane grafit nu va rula pe birou!. ✓Rezistent la pauza Conduce : Weibo creioane sunt lipite pe întreaga lungime a cilindrului rezultă în ușor de ascuțit și rezistente la pauza conduce că nu va cădea, Fiecare creion este terminat într-un satin mat acoperire, oferindu-le o prindere confortabilă. ✓ Versatil largă de aplicare : Potrivit pentru copii, baieti, fete, adolescenti, adulti.Perfect pentru studenți în grădiniță examenul pentru școală sau facultate, profesorul în clasă și generale de utilizare : ateliere de lucru, birouri, săli de conferință, schite, scris, desen. ✓100% satisfacție de garantare : Dacă produsul nu funcționează la nivelul așteptărilor dumneavoastră, pur și simplu de a solicita o rambursare sau înlocuire.


Despre produs

Propozițiile similare