• Prețul excelent
  • Nuevo
HRASY 2 Buc Proteza Cazuri Portabil Proteza Fixare Cutie de Depozitare cu 2 Buc Proteza Perie de Curățare a Seta Proteza Dublă față-Verso Perie pentru Dinți Falși de Curățare (Albastru și Violet)

HRASY 2 Buc Proteza Cazuri Portabil Proteza Fixare Cutie de Depozitare cu 2 Buc Proteza Perie de Curățare a Seta Proteza Dublă

 
RON 14.98

Suma
En la tienda.

????Pachetul include : 2 bucăți Proteza Caz și 2 Pack Proteza Perie; perfect pentru curățarea dinților set mare pentru utilizarea de zi cu zi. ????Ortodontic Fixare Cazuri : Design cu gauri de aerisire, perfect pentru Ortodontice de Fixare, Invizibil Bretele de fixare cutie, Proteze dentare, gutiere sau orice aparate Orale, ține-ți orală aparat uscat, lipsit de bacterii si miros. ????Proteza Perie de Curățare : Aceasta vă ajută să stați departe de dureros proteza infecții, protejează igiena dentara cu pro stomatologice oferite de o primă proteza tratament curat. ????Material : fabricat din plastic de calitate, multi-stratificat peri și material silicon, fără BPA gratuit, robust și durabil. ????Portabil ideal cadou pentru familia ta, prieteni. ????Ortodontic Fixare Cazul Dimensiune aproximativ : 7.8x8cm/3.07"x3.15"; Ea poate conține 2 inele de siguranță, plus instrumente de ștergere și chewies.HRASY 2 Buc Proteza Cazuri Portabil Proteza Fixare Cutie de Depozitare cu 2 Buc Proteza Perie de Curățare a Seta Proteza Dublă față-Verso Perie pentru Dinți Falși de Curățare (Albastru și Violet).


Despre produs

Propozițiile similare