• Prețul excelent
  • Nuevo
Grădină Plivitul Instrumente, Mână de Iarbă Instrument de Tragator Îndoiți-Dovada, Inoxidabil Manuală a Buruienilor Excavator unelte de Mana pentru Gradina Gazon Yard (2 BUC Galben)

Grădină Plivitul Instrumente, Mână de Iarbă Instrument de Tragator Îndoiți-Dovada, Inoxidabil Manuală a Buruienilor Excavator

 
RON 25.98

Suma
En la tienda.

☘☘Ușor de Utilizat : Doar locul curbat bază de metal de pe pământ, apoi sape la rădăcină să-l scoate, folosind furculita vârful plivitul instrument pentru a săpa și trageți departe. ☘☘Instrumente practice : se Pot întâlni utilizarea de zi cu zi și de înlocuire are nevoie, un ajutor mare pentru gradina ta plivitul, și poate fi folosit în curți, grădini, pajiști și terenuri agricole transplanturi. ☘☘De înaltă calitate material : plivitul instrument este fabricat din aliaj de aluminiu, care este anti-rugină și nu este ușor îndoit.Dintr-o singură piesă de aluminiu ax poate face cu păpădii și alte buruieni mai eficient, făcându-l un instrument practic de grădinărit. ☘☘Instrumente practice : se Pot întâlni utilizarea de zi cu zi și de înlocuire are nevoie, un ajutor mare pentru gradina ta plivitul, și poate fi folosit în curți, grădini, pajiști și terenuri agricole transplanturi. ☘☘Ideal pentru Pasionații de Grădinărit : sunt 2 prașilă manuală instrumente în pachet, iar lama este confectionata din aliaj de aluminiu durabil.Oferi cadouri practice pentru gradinari sau pentru iubitorii de gradina.Acesta este cel mai bun cadou pentru prietenii sau familia ta!.DE CE NE ALEGE 1.Ușor de manevrat : ergonomic se ocupe de grădinărit iarba instrumente este foarte potrivit pentru grădinari care au dificultăți deține instrumente cu mici sau înguste mânere. 2.Gamă largă de utilizări : Acesta poate fi folosit în case, gradini, peluze, și transplantare scopul de a vă oferi un frumos și ordonat grădină. 3.Cadouri : Da cadouri deosebite pentru prieteni carora le place gradinaritul.Acestea sunt instrumente practice pentru munca de zi cu zi. 4.Stoca convenabil : mânerul este conceput cu o buclă, astfel încât să puteți conecta cu ușurință pe perete.Caietul de sarcini Cantitate : 2 BUC Lungime : 12.3 inch Culoare : Vivid Galben + negru Pachet sunt Incluse 2 x prașilă manuală instrumente.


Despre produs

Propozițiile similare