• Prețul excelent
  • Nuevo
Cu fermoar Padfolio Organizator, WRIYES Piele Planificator de Liant, 10.2 Inch Portofoliu Dosar pentru Documente, Scrisoarea Dimensiunea Business Card Holder pentru Bărbați și Femei (Maro)

Cu fermoar Padfolio Organizator, WRIYES Piele Planificator de Liant, 10.2 Inch Portofoliu Dosar pentru Documente, Scrisoarea

 
RON 41.98

Suma
En la tienda.

1. Mai multe Compartimente : Acest padfolio a 1 clipboard A4, 1 documente A4 maneca, 1 telefon mobil, buzunare, 5 sloturi pentru carduri cu un ID fereastră, 1 gadget de buzunar cu fixare și 1 suport pentru pix. 2. Practic Dimensiuni : 34 × 25.5 × 3 cm / 13.3 × 10 × 1.1 inch, usor de transportat in geanta sau servieta, un companion excelent pentru o călătorie de afaceri. 3. Material de calitate : fabricat din Piele PU material, oferind durabilitate pe termen lung, și foarte ușor pentru a curăța. 4. Versatil Utilizare : Uite încrezător și profesionale atunci când se utilizează acest elegant portofoliu de afaceri la întâlniri, interviuri de locuri de muncă, sau săli de clasă; da impresie pozitivă la toate importante ocupații. 5. Ideal : Îndemână portofoliu liant, costume bărbați și femei; de asemenea, un mare cadou perfect pentru colegii de muncă, prietenii, sau un proaspăt absolvent de facultate.WRIYES cu Fermoar Padfolio Organizator, acest caz va ajuta sa te simti increzator in viata si activitatea ta.Profesional, de design.Te ajută să ieși în evidență profesional în întâlniri de afaceri și munca de zi cu zi.


Despre produs

Propozițiile similare