• Prețul excelent
  • Nuevo
StarTech.com PCI 2S1P Serial Paralel Combo Card cu UART 16550 - IEEE 1284 Carte - Serial Paralel PCI - PCI Adaptor Serial (PCI2S1P)

StarTech.com PCI 2S1P Serial Paralel Combo Card cu UART 16550 - IEEE 1284 Carte - Serial Paralel PCI - PCI Adaptor Serial

 
RON 85.98

Suma
En la tienda.

Adăugați un port paralel și două porturi seriale RS-232 pentru PC-ul printr-un slot de expansiune PCI. PCI 2 S1 P Serial Paralel Combo Card cu UART 16550.PCI Serial RS232 Card plus Port Paralel. 2x Serial si 1x Paralel Adaptor de Card / PCI Serial/Paralel Adaptor de Card / Seriale RS232 Adaptor de Card cu Port Paralel.Toate cele trei porturi împărtășesc doar o singură IRQ care minimizează resursele de sistem necesare pentru a opera pe card.Stil : PCI - service Auto utilaje automatizate și chioșcuri pentru a controla dispozitive seriale, cum ar fi cântare, touchscreen-uri, cititoare de carduri magnetice, cititoare de coduri de bare, imprimante primire, etichete imprimante. - POS aplicații de vânzare cu amănuntul în magazine alimentare, precum și orice alt magazin de vânzare cu amănuntul pentru a controla tastaturi, sertare de bani, primirea imprimante, cititoare de card-card de swipes, cântare, și a ridicat afișează pe stalpi. Casier statii de lucru, fie plin de profil sau cu profil redus versiuni pentru a controla dispozitive seriale, cum ar fi sertare de bani, cititoare de card-card de swipes, imprimante, tastaturi / pinpads, pen tampoane. - Standard de ATM-automated teller machines pentru tastaturi de control, imprimantă primire, cititoare de card-card de swipes, touchscreen, Lcd-uri, camera de control, etc. - Folosit pentru a controla mai multe supraveghere / camere de supraveghere video într-o parcare, cladire de birouri, etc. Uita-te pentru Star Tech de Marcă, Ambalaj pentru a vă asigura că sunt obtinerea un veritabil Star Tech produs. 1 - PCI 2 S1 P Card. 1 - DB9 Cablu Panglică. 3 - Profil Scăzut Paranteze. 1 - CD cu drivere. 1 - Manual De Instrucțiuni.


Despre produs

Propozițiile similare