• Prețul excelent
  • Nuevo
Sicriul Lung False, Sfaturi de Unghii, Acril Clar Acoperire Completă Sfaturi de Unghii 600 Buc Artificiale Unghii False Unghii Complet Sfaturi pentru Saloane si DIY Nail Art cu Cutie (10 Dimensiuni)

Sicriul Lung False, Sfaturi de Unghii, Acril Clar Acoperire Completă Sfaturi de Unghii 600 Buc Artificiale Unghii False Unghii

 
RON 91.20

Suma
En la tienda.

????Clar Unghii False Kit : Inclusiv 600 Pcs acoperire completă sfaturi de unghii, 1 pile de unghii, 1 cuticula împingător, 1 cuticula furculita, 1 perie de unghii.Unghiile False sunt usor de ingrijit, vopsea și se aplică și frumos care deține culoare fără separarea sau dungi.Asocierea vopsea și decor plin de culoare, unghiile tale ar putea fi mai natural. ????Unic Și Design nou : Sicriu unghii lungi, care este cunoscut ca balerină unghiile sunt proiectate cu culori naturale,media pătrat end design face unghiile mai elegant și fermecător. ????Dimensiuni variate : 500pcs clar acrilic sfaturi de unghii oferă 10 dimensiuni diferite, cu 50 de cuie de fiecare dimensiune numerotate de la 0-9 individual și 50pcs suplimentar în mărime Nr. 4 și Nr. 5, astfel încât acestea sunt convenabile pentru a alege cele mai potrivite dimensiunea care se potrivește fiecare deget. ????Materiale de înaltă Calitate : lung sicriu sfaturi de unghii sunt realizate din material acrilic de înaltă calitate, care este un fel de verde material mediu prietenos, Nici toxic, nici miros, Nici harmto unghiile sau organism și face unghiile durabile și naturale. ????Mai multe Aplicații : artificial balerină în formă de unghii false sunt foarte bune pentru ambele unghii profesionale de specialitate sau nail art elev.Perfect pentru a fi folosit la nunta, banchet, intalniri.De asemenea, excelent pentru Halloween, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților și alte festivalului.Cadou minunat pentru prietena, familie și prieteni.


Despre produs

Propozițiile similare